De Schreef sportieve vakantie
Tips

Hoe maak je van jouw vakantie een sportieve vakantie?

Je hebt het ongetwijfeld al eens meegemaakt. Je vertrekt op vakantie met grote verwachtingen en laat je bij het eten goed gaan, want ja, het is tenslotte vakantie … Met als gevolg dat al jouw noeste arbeid voor niets dreigt te zijn, als je er een luilekkervakantie van maakt. Hoe kun je er nu toch enigszins een sportieve vakantie van maken? Dat ontdek je in deze blog!

Elke bestemming, andere mogelijkheden

De mogelijkheden zijn oneindig. Al hangt er wel veel af van welke spullen je meehebt in jouw reiskoffer en wat er ter plaatse mogelijk is. Een eerste sport die je kunt beoefenen op vakantie is alvast hardlopen. Wat is er toffer dan ’s ochtends voordat iedereen wakker is, de stad in te trekken en op die manier al gezellige cafeetjes, restaurants of bezienswaardigheden te ontdekken? Het spreekt voor zich dat dit ook in de vorm van een stevige wandeling of een fietstocht kan. Bovendien kun je met de fiets de omliggende dorpen gaan bezoeken en de lokale cultuur opsnuiven!

Sportieve vakantie De Schreef

Om een sportieve vakantie te garanderen neem je best op voorhand een paar attributen mee die je kunt gebruiken tijdens een geïmproviseerde work-out. Zo zijn bijvoorbeeld een springtouw en een fitnesselastiek makkelijk op te bergen voorwerpen die je gebruikt tijdens een work-out.

Verder hangen de sportieve mogelijkheden ook af van jouw bestemming. Zo kun je bijvoorbeeld al roeiend de natuur bewonderen of gewoon de golven gaan bedwingen met een surfplank. Is jouw bestemming in de ban van passionele dansen? Dan is dit wel de gelegenheid om die salsa te perfectioneren! Je kunt daarnaast haast overal wel tegen een golfballetje slaan als je bijvoorbeeld een rustige dag wilt inlassen.

De Schreef ondersteunt je

Sportieve vakantie is wat je ambieert? Vervoeg de grootste sportfamilie en kom eens langs bij De Schreef en je leert er zelfstandig hoe je je kunt behelpen als je op vakantie gaat. Heb je graag persoonlijke begeleiding bij het streven naar jouw einddoel? Geen probleem, neem contact met ons op en onze fitnesscoaches begeleiden jou doorheen jouw sportief avontuur.

Vorige Bericht Volgende Bericht

You Might Also Like