Tips

Cadeaus voor mannen en vrouwen die houden van sport

Een cadeau voor een sporter vinden is nooit makkelijk. Vaak hebben ze al het nodige sportgerief en sportmateriaal al in de kast hangen. Maar een gadget of een leuke cadeaubon zal natuurlijk geen enkele fervente sporter in de wind slaan. Hieronder geven we een overzicht van onze favoriete cadeaus voor mannen en vrouwen!

5 sportieve cadeaus voor mannen en vrouwen

1. Fitness cadeaubon

Het beste cadeau voor een fitnessfanaat is altijd een geschenkkaart. Je hoeft je niet veel zorgen te maken dat je iets verkeerd koopt en het is altijd leuk om te krijgen. Een cadeaukaart kan je verkrijgen in verschillen bedragen. Je kiest dus zelf wat je wilt schenken. Ook bij De Schreef kan je dergelijk sportief cadeau kopen. Naargelang de persoon kan je kiezen voor een Sport Pass of een Yoga Pass.

cadeaus voor mannen en vrouwen

2. Op maat gemaakte schema’s

Voor de fanatieke sporters onder ons is een goed en uitgebalanceerd trainingsschema erg belangrijk. Met zo’n plan probeer je jouw doelen te stellen én natuurlijk te behalen. Veel sporters weten niet juist wat hun lichaam nodig heeft. Begeleiding is hier dan ook zeer belangrijk.

3. Hardloop-/sporthorloge

Een ander leuk cadeautje voor hem of haar is een hardloop-/sporthorloge. Met een sporthorloge ontvang je tijdens jouw work-out alle nuttige informatie over je sportsessies. Deze kan je na het sporten bekijken en analyseren. De hedendaagse sporthorloges zijn uitgerust met een hartslagmeter en zelfs een GPS-tracker. Met zo’n horloge kan je misschien zelfs de wannabe sportieve man of vrouw uit de zetel krijgen.

cadeaus voor mannen die sporten

4. Actiecamera

Ook een actiecamera mag zeker niet ontbreken bij leuke cadeaus voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een beetje uitdaging tijdens het sporten. Met dit sportieve cadeau kan je jouw avontuur tijdens een fietstripje of snowboardavontuur op beeld vastleggen. Met een actiecamera van hoge kwaliteit kan je elk sportief avontuur bijhouden voor het nageslacht. Zowel ter land, ter zee als in de lucht!

5. Receptenboek

Het klinkt misschien iets minder in de oren van de mannen, maar de echte freak zal wel blij zijn met een gezond receptenboek om hun sportschema te ondersteunen en toch lekker te eten.

Wens iemand niet gewoon een goede gezondheid, maar geef ze cadeau!

Hopelijk heb je nu een idee van leuke, sportieve cadeaus voor mannen en vrouwen! Er is sowieso voor elk wat wils. Wil je zeker zijn van je zaak en geen risico’s nemen, kies dan een geschenkbon. Anders ga je gewoon voor een specifieker gadget.

Vorige Bericht Volgende Bericht

You Might Also Like