Nieuws

Voordracht (sport)voeding met Stephanie Scheirlynck

Op 20 april kan je in De Schreef terecht voor een voordracht over voeding en sportvoeding door niemand minder dan Stephanie Scheirlynck.

Ultieme sportprestaties dankzij de juiste voeding

Stephanie Scheirlynck is er als sportdiëtiste van overtuigd dat de juiste voeding bijdraagt tot ultieme sportprestaties. Ze wil sporters zo veel mogelijk ondersteunen in het verwezenlijken van hun sportieve doelen en koppelt daar het juiste advies aan.

Stephanie is opgeleid tot voedingsdeskundige en diëtiste, met een specialisatie in sportvoeding (in Nederland en Australië). Ze is ook een van de eerste sportdiëtisten in België die de opleiding Sports Nutrition van het Internationaal Olympisch Comité tot een goed einde heeft gebracht.

Stephanie begeleidt ook topsporters in allerlei andere disciplines, onder wie de spelers van RSC Anderlecht (voetbal), Belgian Red Panthers (hockey), Greg Van Avermaet (wielrennen), Wout Van Aert (veldrijden), Jolien D’hoore (baanwielrennen), Nafi Thiam (atletiek), Lise Van Hecke (volleybal), …

Uiteraard beperkt Stephanie zich niet alleen tot het werken met topsporters. Iedereen die advies wil over sportvoeding en/of de verbetering van het vetpercentage in functie van de sportprestaties kan bij haar terecht.

De Schreef sportvoeding

WANNEER?

Vrijdag 20/04/2018 om 20u

WAAR?

Sportcentrum De Schreef

HOE INSCHRIJVEN?

Niet-leden via deze link, leden via deze link.

Vorige Bericht Volgende Bericht

You Might Also Like