aalst sportkamp de schreef
Nieuws

Komt jouw kind binnenkort sporten bij De Schreef?

Men blijft activiteiten voor kinderen toelaten en stimuleren, en daarom willen we graag even het kinderaanbod van De Schreef & onze partners in de kijker zetten. Zo kun je misschien binnenkort samen met je kind aan je conditie werken?

Kampion sportkamp in de herfstvakantie

Yesss!!! Het was even spannend, maar Kampion gaat volledig voor een TOPKAMP voor kinderen tot 12 jaar. Check hier het aanbod en beschikbaarheid in de herfst- en kerstvakantie.

Schrijf je kind in via Kampion.be

Jeugdsquash

Squash, da’s indoor racketplezier met het oog op techniek, coördinatie en balgevoel. Eens je kind de basis onder de knie heeft, worden uithouding en tactiek de uitdaging 🙂 Kinderen blijven van harte welkom in de leukste squashclub van Vlaanderen. (Yes, dat is de De Schreef Junior Squash!)

Bekijk de infobrochure op onze site

Ninja Kids

Tijdens de lessen Ninja Kids kunnen de kleine ninja’s zich uitleven en hun ninjaskills verbeteren. Behendigheid, lenigheid en snelheid komen aan bod, maar ook mentale krachtdiscipline, volharding, zelfvertrouwen en creativiteit. Deze lessen zijn voor kinderen van 6 tot 10 jaar. De perfecte basis voor kinderen die zich later willen verdiepen in verschillende vechtkunsten en zelfs andere sporten.

Schrijf je kind in via Reconnect

Jumping Onions Ropeskipping

Conditie, lenigheid, uithouding, kracht, snelheid en ritme: ropeskipping heeft het allemaal! En natuurlijk is het ook gewoon PURE FUN 🙂 Meer weten over onze club? Surf naar de website!

Naar de site van de Jumping Onions

Vorige Bericht Volgende Bericht

You Might Also Like