Nieuws

Coming back soon: sporten in je kot!

Beste Schrever

Onze sector bleef hoopvol, maar de beslissing is gisteren gevallen: ook (indoor) sporten wordt nu voor een tijd verboden. Op bevel van onze burgemeester moet De Schreef deze avond 28 oktober om 18 uur sluiten. Hij volgt daarmee de logica van andere steden die de sluiting van vrijdag 18 uur reeds vervroegd toepassen. De sluiting is al zeker voor 3 weken in afwachting van de evolutie van de coronacijfers.

We kunnen onze ogen niet sluiten voor de rampzalige coronacijfers. Onze gezondheidszorg kreunt nu al zwaar onder de druk en staat op het punt zijn limieten te bereiken. Een doemscenario.

Toch blijft de vraag bij ons hangen wat het effect zal zijn van het compleet inactiveren en isoleren van de gehele bevolking. We hoeven jullie de heilzame fysieke effecten van sporten niet uit te leggen. Bewegen is in onze grotendeels sedentaire maatschappij een broodnodige must geworden.

En hoe zullen we nu onze geest gezond houden? Van zorgverleners tot thuiswerkers, van jeugd tot 2de jeugd, van gelockte gezinnen tot alleenstaanden: we hebben allen dat verzetje en dat sociaal contact nodig.

Sport in uw kot!

Niets doen is alvast geen optie. Dit geldt voor jou en zeker ook voor ons ๐Ÿ™‚ De Schreef gaat dus terug digitaal en breidt zelfs zijn online kalender fors uit!

De komende weken gaan we terug volledig live met onze vertrouwde lesgevers. Zo brengen we de Schreef-sfeer in jouw huiskamer. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of computer.

De online kalender wordt in de loop van volgende week gelanceerd. Hou dus jouw mailbox en onze Facebookpagina in de gaten!

Het online aanbod zal open staan voor al onze abonnees of mensen met een beurtenkaart. We streven naar een gevarieerd en volwaardig aanbod om jullie allen fit te houden. Indien je toch wenst om jouw abonnement te bevriezen tot het moment van heropening, gelieve dit dan via info@deschreef.be te laten weten.

We komen snel terug op antenne met meer nieuws en info! Hou het gezond intussen en tot online ๐Ÿ™‚

Team De Schreef

Vorige Bericht Volgende Bericht

You Might Also Like